Branchekendskab og forståelse er dét, der gør GREAT-IT unik. Vore medarbejdere har en anden baggrund end IT. Vi har arbejdet i din branche og måske også siddet i den stilling, du har. Det betyder, at vi bliver det optimale bindeled mellem din hverdag og dit IT-system.

Vi har via alle vores kunder opnået et klart og tydeligt billede af, hvordan din branche har det lige nu. Vi ved, hvad der sker i nuet, men hvad der måske er endnu vigtigtigere: Vi har en kvalificeret viden om, hvad der kommer til at ske.

Når vi ser på en branche og på de processer, der kendetegner den, ser vi også, hvor meget sammenfald der er i forhold til andre brancher. Vi er den bedste mulighed for at tage og give det bedste for alle brancher. Vi ved, og måske er det her, vi har den største kompetence, at: Det er altid produktet, som du leverer, der gør dig særlig. Er produktet en ting, en ydelse eller service, så er der intet mere unikt end de ting, som skaber jeres omsætning.

Vi ser, at to konkurrenter har vidt forskellige processer, og at det ville være umuligt at ombytte disse, dette er også branchekendskab.

Hvilke brancher leverer GREAT-IT til? Det bliver svært at gøre op, da der er mange, hvorfor listen ikke er udtømmende. Men alle har dog fælles træk, og vi er bindeleddet, der sikrer værdi i jeres ERP-system.

GREAT IT´s kunder er primært mellemstore, danske virksomheder og internationale koncerner inden for f.eks:

  • Handels
  • Engros
  • Logistik
  • Distributions
  • Produktionsvirksomheder
  • Vi har, ud fra alle de input vi møder hver dag, skabt nogle unikke værktøjer, som giver jer den bedste løsning til jeres branche og omskiftlige hverdag.

Vores uovertrufne brancheforståelse gør os særlige i forhold til alle andre IT-huse. Hvem vil ikke være en betydningsfuld kunde? Det ligger i vores DNA, at I kan blive netop det hos os.