united

Et hastigt voksende odenseansk software-hus og førende odenseanske app-udviklere er gået sammen om at skabe fremtidens forretningssystemer.
Pr. d. 15. juni 2016 er app-huset Plaey og software-virksomheden Great IT blevet til en virksomhed –” Great IT”. Great IT sælger og servicerer i dag de Microsoft ERP-systemer, som de fleste virksomheder anvender i dag som økonomisystem. Plaey, med fynske Thomas Find og Brian Fløe, var selv nogle af de første til at udvikle apps på det danske marked tilbage i 00’erne. De indgår nu i udviklingsafdelingen hos Great IT.

First-mover

– Vi ser en klar tendens til at det professionelle marked, i stigende grad bruger mobilen til administrative opgaver, som før var forbeholdt den stationære PC eller en bærbar. Udviklingen og forbruget af apps stiger voldsomt rundt om i verden, og vi vil være nogle af de første på markedet, som lancerer en økonomi-løsning med apps til virksomheder, og det glæder vi os meget til, siger Thomas Find, tidligere Plaey, nu produktchef for app-udvikling hos Great IT.

Adm. direktør Kurt Christensen hos Great IT ser et stort potentiale i markedet, og glæder sig til at udfordre sine kunder med anvendelsen af nye teknologier, som kan vækste kundernes forretning yderligere.

Fremtiden tilhører de professionelle apps

– Der er ingen der udnytter det store potentiale der ligger i at koble apps og økonomisystemer sammen. Virksomheder kan skabe så meget mere værdi for sig selv og sine kunder ved at bygge professionelle og intelligente apps ovenpå deres eksisterende økonomisystem. Tænk blot på tidsregistrering, bestilling af varer, fakturering m.m. Det gør alle virksomheder på mobile enheder i nær fremtid. Vi mærker en klar stigende efterspørgsel og har allerede de første projekter på vej, siger Kurt Christensen.

Vil udfordre det bestående Great IT, sammen med deres nye app-afdeling, er dog mere end blot et software-hus der hjælper virksomheder med at servicere og videreudvikle deres Microsoft ERP-systemer. De kan og vil meget mere end det.

I en tid hvor det digitale vokser med lynets hast, både på teknologi-siden men også i kundeadfærden, så bliver virksomheders evne til at fremtidssikre deres forretningssystemer og forstå deres kunder’s digitale brugerrejse altafgørende for overlevelse.

– Når vi taler med vores kunder, så handler det for os om at kunne give dem den bedste rådgivning og system til at fremtidssikre deres løsninger og udfordre det bestående. App’s er fremtiden – og vi glæder os meget til at tage del i denne udvikling sammen med vores kunder, slutter Kurt Christensen.