GREAT-IT ApS søger erfaren ERP-konsulent til XAL/ eller C5

Vil du have en selvstændig og udfordrende stilling som XAL/C5 konsulent / udvikler?

GREAT-IT er en virksomhed i vækst, og vi er altid på udkig efter kompetente folk, der vil være en del af vores team. Vi har rigtig travlt i øjeblikket og søger derfor konsulenter med erfaring i Microsoft XAL / C5 til vort kontor i Odense. Vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.

Din Profil
Du har en solid erfaring fra IT-konsulentbranchen og som person er du resultatorienteret, energisk, målrettet og går selvstændigt efter at nå dine mål.
Det er et plus hvis du har erfaring med udvikling / tilpasninger i XAL / C5.
Du er åben og udadvendt og forstår at etablere langvarige relationer til dine kunder. Du er struktureret og trives med at arbejde i en travl og dynamisk virksomhed. Samtidig er du forretningsorienteret, udadvendt og har en god portion humor, ligesom du er ambitiøs og sætter en ære i at have tilfredse kunder.

Erfaren XAL/C5 konsulent med solid forretningsindsigt:

  • Du har solid erfaring som konsulent med XAL/C5 kombineret med en god forretningsforståelse.
  • Du har gode sociale kompetencer, solide kommunikationsevner, og du forstår kundernes behov.
  • Du elsker at lære nye ting, men vil gerne have en god og tryg arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig i jobbet.
  • Du er selvstændig, proaktiv og får tingene løst. Og du trives i et miljø med korte beslutningsveje, hvor du selv er med til at præge dit job.
  • Helst bosat på Fyn eller Trekantområdet.Vi tilbyder
GREAT-IT mener vi, at hjørnestenene i et godt samarbejde er tillid, tryghed og troværdighed. Vore kunder skal derfor altid blive mødt af kompetente og troværdige medarbejdere, som har den nødvendige indlevelse, og hvor evnen til at lytte er i højsædet.

Vores konsulenter har stor forretningsforståelse, gennemslagskraft og evnen til at motivere andre. Vi er frem for alt praktikere, der får tingene til at fungere – også efter, at vi er gået ud af døren.
Lad os høre, hvor dine kompetencer ligger, og hvad du mener, du kan bidrage med. For GREAT-IT er udvikling, kompetencer og innovation nøgleord, og vi søger derfor ansatte, der kan bidrage til den videre udvikling i vor organisation.
Er du vores nye XAL/C5 konsulent?
Så send din ansøgning og CV til:

GREAT-IT ApS
Vandværksvej 24
DK-5000 Odense C
Att.: Kurt Christensen  – Via mail til: kch@g-it.dk 

Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.