FakturaFlow

IMS FakturaFlow er et flowsystem til arkivering og godkendelse af elektroniske fakturaer. Systemet giver bogholderi og ledelse overblik og kontrol med såvel registrerede bilag og bilag i behandling som arkiverede bilag.

Udsendelse og godkendelse af bilag foregår nemt og enkelt, fordi FakturaFlow er integreret i Microsoft Outlook. Når en faktura kræver behandling, får brugerne automatisk besked via mail, og bilaget åbnes hurtigt med et enkelt klik på mailen. Når bilaget er godkendt fjerner, mailen sig selv fra oversigten i Microsoft Outlook.

Alle i virksomheden har altid nem adgang til de samme informationer om fakturabilag direkte i deres Outlook. Alt bliver altid automatisk dokumenteret på det enkelte bilag med fuldt revisionsspor.

Søgefunktionen gør det nemt at søge egne fakturaer, tjekke sidste års priser på en bestemt vare, trække rapporter på konti, dimensioner, leverandører og meget mere.

GroupAdgangsgrupper

Adgangs- samt rettighedsgrupper til brug i IMS FakturaFlow bliver oprettet direkte i systemet, og brugere kan oprettes direkte eller importeres fra Microsoft Windows Active Directory – Windows AD efter behov.

intergrationIntegrationer

IMS FakturaFlow integrerer med andre relevante systemer. De typiske er økonomisystemet og en scanneløsning, som her kort vil blive beskrevet.

scannerScannerløsning

Til IMS FakturaFlow kan vælges mellem flere forskellige scanneløsninger ud fra behov, og hvad virksomheden eventuelt har i forvejen. Uanset hvilken scanneløsning, der vælges, kan scannede TIFFdokumenter altid hentes ind til viderebehandling i systemet.