E-handel

Intelligent, integreret e-handel til Microsoft Dynamics C5 og Microsoft XAL

Intelligent, integreret e-handel til Microsoft Dynamics C5 & Microsoft XAL

I GREAT-IT er vi specialister i intelligent integration mellem ERP-systemer og online shops, som sikre dig en god e-handel.
Denne integration har stor betydning, da den effektiviserer arbejdsgange og giver dig mulighed for at øge omsætningen, både fordi priser, rabatter og lager bliver håndteret i dit velkendte ERP-system såsom C5 og XAL

Alt det arbejde, som du lægger i at vedligeholde priser, varer og kunders data, foregår alt sammen i dit ERP-system og bliver automatisk overført til din online webshop.

I GREAT-IT har vi omfattende erfaring med at integrere denne type løsning med de førende ERP-systemer og skabe målbare resultater for vores kunder.

Du kan opgradere din e-handel og webshop i takt med, at dine behov ændrer sig – uden at skulle foretage en dyr udskiftning af dit ERP.


Vores E-produkter

  • Umbraco / Chainbox
  • B2B/B2C
  • Understøttede ERP systemer
  • Kundecenter muligheder
  • Implementerings forløb
  • Skræddersyede løsninger

Vi er særdeles tilfredse med GREAT-IT’s løsning omkring vores webshop og integration til vores ERP

Bo Bækkelund Adm.Direktør, Cycle Service Nordic

E-handels løsningen

Samarbejdet med GREAT-IT omfatter implementering af scannerpluk på varelager, optimering af ordre-flow, udvikling af e-fakturering, EDI-setup samt en komplet webshop-installation baseret på seneste Umbraco version 7.

Vi har således i dag en forretningsløsning med en stabil og velfungerende e-handel og webshop.

Det er rart, at kunne trække på GREAT-IT og deres store erfaring. De er særdeles serviceminded, og er der en ‘brand’, der skal slukkes, rykkes der ud med det samme.


Kontakt konsulent Jan Borup Coyle på jbc@g-it.dk eller tlf.70 20 96 50
for at sikre optimal udnyttelse af dine resourcer.


Læs også om: