En gnidningsløs e-handelsoplevelse med integration mellem dit ERP-system og online webshop

E-handel

Intelligent, integreret e-handel til Microsoft Dynamics C5 og XAL

Intelligent integration: Nøglen til succesfuld e-handel

Hos GREAT-IT er vi specialister i intelligent integration mellem ERP-systemer og online shops. Vi forstår, at en effektiv integration er afgørende for at sikre en gnidningsløs og succesfuld e-handelsoplevelse.

Effektivisering af arbejdsgange:

Vores integration fjerner behovet for manuel dataindtastning, hvilket sparer tid og reducerer risikoen for fejl. Alt arbejde med priser, varer og kunders data foregår centralt i dit velkendte ERP-system, f.eks. Microsoft Dynamics C5 eller Microsoft XAL, og overføres automatisk til din online webshop.

Øget omsætning:

Integrationen sikrer, at priser, rabatter og lagerbeholdning altid er opdaterede på tværs af platforme. Dette øger kundetilfredsheden og minimerer risikoen for tabte salg på grund af udsolgte varer eller forkerte priser.

Skalerbarhed:

Med vores løsning kan du nemt opgradere din e-handel og webshop i takt med, at dine behov ændrer sig. Du slipper for dyre udskiftninger af dit ERP-system, da integrationen er fleksibel og tilpasningsdygtig.

Erfaring og resultater:

Vi har omfattende erfaring med at integrere ERP-systemer med online shops og har skabt målbare resultater for vores kunder. Vi tilbyder en skræddersyet løsning, der matcher dine specifikke behov og krav.

Kontakt GREAT-IT og lad os hjælpe dig med at realisere potentialet i din e-handel!

Kontakt senior konsulent Jan Borup Coyle på jbc@g-it.dk eller tlf. 70 20 96 50 for at sikre optimal udnyttelse af dine ressourcer.

Vi er særdeles tilfredse med GREAT-IT’s løsning omkring vores webshop og integration til vores ERP.
Bo Bækkelund
Amd.Direktør - Cycle Service Nordic

E-handels løsningen

Samarbejdet med GREAT-IT omfatter implementering af scannerpluk på varelager, optimering af ordre-flow, udvikling af e-fakturering, EDI-setup samt en komplet webshop-installation baseret på seneste Umbraco version 7.

Vi har således i dag en forretningsløsning med en stabil og velfungerende e-handel og webshop.

Det er rart, at kunne trække på GREAT-IT og deres store erfaring. De er særdeles serviceminded, og er der en ‘brand’, der skal slukkes, rykkes der ud med det samme.

Vores E-produkter

  • Umbraco / Chainbox
  • B2B/B2C
  • Understøttede ERP systemer
  • Kundecenter muligheder
  • Implementerings forløb
  • Skræddersyede løsninger

Læs også om