Er der stadig liv i Microsoft Dynamics C5/X5/XAL?

NYHED

Microsoft C5 er tilbage!

Microsoft har åbnet op for nysalg af C5 licens igen, frem til Januar 2022. Så ville det være muligt at købe en ny C5-2012.

Dette giver også nye muligheder, hvis man den dag i dag benytter en Microsoft XAL. Og man eventuelt mangler database eller flere bruger.

Microsoft C5 lever derfor stadigvæk i bedste velgående i mange år frem i tiden. Skulle du så får brug for at opdatere til nyeste version, eller har du en gammel XAL der trænger til at blive opgraderet til X5-hybrid. Så kan vi til en hver tid hjælpe dig.

Ring på 70 20 96 50 og høre mere om muligheden for at din XAL kan blive opgraderet til G-IT’s X5-hybrid.


Ja – selvfølgelig er der liv i C5

Der kommer stadigvæk opdateringer fra Microsoft til at understøtte både nye Windows platforme samt nye MSQL Database platforme.

Microsoft har nemlig lige lanceret en ny Microsoft Dynamics C5 2015 Service Pack 2 Hotfix 21, og i denne forbindelse indeholder denne pakke en ny kerne som fixer nogle programmerbare fejl i kernen.

Pakken indeholder rettelser til C5 løn til bl.a. til E-indkomst i forbindelse med ny ferie, afsendelse af lønseddelkopi til medarbejder, E-indkomst fratrædelse funktionærer.


G-it har udviklet en ny opdatering til den nye ferielov til C5 Løn.
Hvis man ønsker flere oplysninger om C5 løn, modul og opdatering på dette, kan man kontakte vores lønkonsulent Carsten Lesmark på tlf.: 25 40 66 06.

I den nye pakke er også opdateringer af afgift beregning på valuta i lager-modulet. Nye betalingsmåder til bankdata, Nordea SEPA-betalinger og en fejlrettelse betalingsfiler til bankdata.

I forbindelse med opdateringen er der også kommet et nyt databasekompatibilitets dokument, hvilket nu betyder at gamle versioner af Windows og Microsoft SQL servere udgår af support. Til gengæld så understøttes der nu for Microsoft SQL Azure (Cloud) og den nye Microsoft SQL server 2019 CPT2.

Kontakt os hvis du ønsker det nye databasekompatibilitets dokument tilsendt.

Kontakt GREAT-IT for hjælp på tlf.: 70 20 96 50 eller info@g-it.dk


Læs også om: