Microsoft Dynamics C5 i din e-handelsløsning - GREAT-IT

Microsoft Dynamics C5 i din e-handelsløsning

Microsoft Dynamics C5 - i din e-handelløsning

Kom godt igang med e-handel med en Webshop

Kom godt igang med Microsoft Dynamics C5 i din e-handelsløsning med hjælp fra GREAT-IT. Hos GREAT-IT er vi dine foretrukne specialister indenfor Microsoft Dynamics C5 m.m.

Læs mere her og se hvad vi kan hjælpe dig med Microsoft Dynamics C5 i din e-handelsløsning.

Sprog

Produkt- og kategoritekster kan sprogversioneres. I GREAT-IT’ e-handel vil sproglaget afhænge af fælleskundes sprogindstillinger, og det er muligt at opsætte flere sprog/lande/valuta i GREAT-IT Webshop.

Bestillinger

Når en kunde afgiver en bestilling placeres denne automatisk i  e-ordrekladde. Her vil den kunne godkendes og overføres til salgsordre modulet. Er ordren placeret af en kendt kunde, vil den blive placeret på dennes konto.

Kunder

Der adskilles i GREAT-IT e-handel mellem strøgkunder og kendte kunder. GREAT-IT Webshop opsættes med en fælles debitor for strøgkunder. Sprog- og prisindstillinger styres til strøgkunder via denne debitor. Alle besøgende, der ikke er logget ind, betragtes som strøgkunder ved køb. Kendte kunder med en debitorprofil kan logge ind ved hjælp af informationerne opsat på debitorkortets internetbrugere (forudsætter GREAT-IT B2B Webshop).

Umbraco

Content management systemet Umbraco er det førende open source CMS til Microsoft-platformen med en stor skare af udviklere og leverandører over alt i verden. Umbraco er let at bruge og tilpasse, samt robust nok til at køre websites for Fortune 500-virksomheder og nogle af de største mediesites i verden. Læs mere om Content Management systemet på umbraco.com

Betalingsmetoder

Integrationsopsætning til DIBS, QuickPay og Pensio medfølger. Øvrige betalingsgateways kan tilføjes.

Google Analytics

Integration til Google Analytics med besøgsstatistik og sporing af omsætning.

Søgning

GREAT-IT Webshop kommer med en indbygget søgefunktion, der søger på navn, varenummer, kort og lang beskrivelse.

Integration til nyhedsbrev

GREAT-IT Webshop indeholder nyhedsbrevsskabeloner, hvor det er muligt at indsætte produktlister m.m.

Webshoppen

Søgemaskineoptimeret GREAT-IT Webshop anvender brugervenlige URL’er, semantisk html, microformater og er bygget efter branchestandarder.

Leveringsmetoder

Der kan oprettes et vilkårligt antal leveringsmetoder i Umbraco. GREAT-IT Webshop understøtter integration til GLS med visning af nærmeste leveringssteder. Både betalings- og leveringsmetoder kan opsættes særskilt for strøg- og kendte kunder.

Produkter

Publicering af produkter til webshoppen foregår direkte fra varekortet i dit økonomisystem, og i én arbejdsgang flyttes produktet til e-lager og der udvælges kategorier, som produktet skal optræde i.

Via e-handelsmodulerne er der åbnet for at lagerbeholdning kan styres i forhold til webshoppen. Den publicerede lagerbeholdning kan bindes til en fast lagerlokation, og modulerne indeholder kørsler, der automatisk vedligeholder beholdninger samt leveringsdatoer ved midlertidigt udgåede produkter via indkøbsmodulet.

Prissætning

De regler, der gælder for prissætning, understøttes fuldt ud i GREAT-IT Webshop. Alle rabatkombinationer opsat i varesalgsrabat modulet, inkl. mængderabatter og faste priser, understøttes i GREAT-IT Webshop.

Priserne beregnes dynamisk og vises på produktlister og produktdetaljesiderne. Strøgkunders prissætning vil tage udgangspunkt i fællesdebitoren, mens indloggede kunder handler til priser beregnet til deres debitorprofil.

Med GREAT-IT Webshop understøttes eksisterende forretningsgange fra Microsoft Dynamics C5 i din e-handel løsning.

GREAT-IT Webshop er integreret direkte med dit økonomisystem, og en stor del af funktionaliteten styres fra økonomisystemet. Dette gør GREAT-IT Webshop til et nemt og unikt værktøj at bruge i hverdagen. Det vil sige, at alle oplysninger omkring produkter, kunder, priser og ordrer vedligeholdes i velkendte skærmbilleder.

Ved hjælp af modulerne fra Microsoft, gives der muligheder for publicering og kategorisering af produkter til webshoppen, samt vedligeholdelse af webtekster og oprettelse af internetbrugere med kodeord på debitorniveau. Yderligere åbnes der for en speciel ordrekladde, hvor internetbestillinger automatisk oprettes.

GREAT-IT Webshop leveres med et fuldt funktionelt og responsivt design, så du hurtigt kan komme i gang, men giver også ubegrænset mulighed for tilpasning.

Læs også om: