GREAT-IT ApS søger ERP-konsulent til XAL - GREAT-IT - Microsoft Dynamics C5, Microsoft XAL, e-handel, ERP-system

GREAT-IT ApS søger ERP-konsulent til XAL

GREAT-IT ApS søger ERP-konsulent til XAL

Har du solid erfaring med Microsoft XAL?
Vil du have en selvstændig og udfordrende stilling som XAL konsulent hos en visionær it-virksomhed?

GREAT-IT er en virksomhed i vækst, og vi er altid på udkig efter kompetente folk, der vil være en del af vores team. Vi har rigtig travlt i øjeblikket og søger derfor konsulenter med erfaring i Microsoft XAL til vort kontor i Odense. Vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.

Din Profil
Du har en solid erfaring fra IT-konsulentbranchen og som person er du resultatorienteret, energisk, målrettet og går selvstændigt efter at nå dine mål.
Du er åben og udadvendt og forstår at etablere langvarige relationer til dine kunder. Du er struktureret og trives med at arbejde i en travl og dynamisk virksomhed. Samtidig er du forretningsorienteret, udadvendt og har en god portion humor, ligesom du er ambitiøs og sætter en ære i at have tilfredse kunder.

Vi tilbyder
I GREAT-IT mener vi, at hjørnestenene i et godt samarbejde er tillid, tryghed og troværdighed. Vore kunder skal derfor altid blive mødt af kompetente og troværdige medarbejdere, som har den nødvendige indlevelse, og hvor evnen til at lytte er i højsædet.

Vores konsulenter har stor forretningsforståelse, gennemslagskraft og evnen til at motivere andre. Vi er frem for alt praktikere, der får tingene til at fungere – også efter, at vi er gået ud af døren.

Lad os høre, hvor dine kompetencer ligger, og hvad du mener, du kan bidrage med. For GREAT-IT er udvikling, kompetencer og innovation nøgleord, og vi søger derfor ansatte, der kan bidrage til den videre udvikling i vor organisation.

Erfaren XAL konsulent med solid forretningsindsigt:

Du har solid erfaring som konsulent med XAL kombineret med en god forretningsforståelse.
Du har gode sociale kompetencer, solide kommunikationsevner, og du forstår kundernes behov.
Du elsker at lære nye ting, men vil gerne have en god og tryg arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig i jobbet.
Du er selvstændig, proaktiv og får tingene løst. Og du trives i et miljø med korte beslutningsveje, hvor du selv er med til at præge dit job.
Er du vores nye XAL konsulent?

Så send din ansøgning og CV til

GREAT-IT ApS
Vandværksvej 24
DK-5000 Odense C
Att.: Kurt Christensen

eller via mail til: kch@g-it.dk

Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Share this post