Gør din virksomhed mere effektiv med Microsoft Power BI

Microsoft Power BI

Microsoft Power BI

Bring dine data til live med Microsoft Power Business Intelligence

Microsoft Power BI er en pakke til at analysere data og dele viden. Power BI giver dig overblik over de vigtigste målinger/data på ét sted, opdateret i real-time, og er samtidigt tilgængelig på mange forskellige enheder.
Du kan f.eks. få adgang til dine data og rapporter overalt med Power BI Mobile apps, der opdateres automatisk

Microsoft Power BI til din XAL, C% og Business Cnetral

Data på tværs af virksomheden, med Microsoft Power BI

Power BI kan bruges på tværs af alle platforme og devices uanset om det er Mac, Windows eller tablet og telefon – og alle dashboards kan tilpasses 100% til din virksomhed. Derudover giver Microsoft Power BI dig mulighed for at arbejde med data på en måde der skaber overblik samt giver indsigt der kan være værdifuld for organisationen.

Power BI kan implementeres med dit ERP system såsom XAL, C5 og Microsoft Business Central, så du lade din lagerstyring blive cloud-baseret. Alle data kan hentes og deles via Micorsoft Excel.

 
Microsoft Power BI - Laptop

Power BI Desktop

Med Power BI Desktop, som er et datavisualiserings- og interaktivt rapporteringsværktøj, kan du oprette dine egne rapporter med den simple drag-and-drop funktion.

Du får ligeledes adgang til et omfattende bibliotek med interaktive visualiseringsskabeloner, som strømliner dine rapporter.

Microsoft Power BI på Mobil telefonen

Power BI Mobile

Power BI app’en til Android, iOS og Windows giver dig mulighed for at monitorere vigtige ændringer i dine data og dele og samarbejde med kolleger uafhængigt af tid og sted.

GREAT-IT - Microsoft Power BI Dashboard

Power BI Dashboards

Se al din data på ét enkelt dashboard, både fra on-premise og cloud-baserede datakilder.

GREAT-IT - Microsoft Power BI Language Query

Language Query

En indbygget søgefunktion i Power BI dashboards gør det let at skrive et spørgsmål, og modtage svar i form af interaktive visualiseringer.

Læs også om: