Om GREAT-IT - En servicevirksomhed med seriøse medarbejdere

Om GREAT-IT

Om GREAT-IT – for life

Her kan du læse mere om GREAT-IT – og hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Med GREAT-IT som leverandør kan du forvente en dynamisk IT-servicevirksomhed, der hurtigt kan omstille sig. De samme konsulenter hver gang. En bred forretningsindsigt på tværs af brancher. Derudover en virksomhed, der supporterer en bred vifte af komplementære produkter.

Seriøse medarbejdere

GREAT-IT består udelukkende af yderst kompetente og kvalificerede medarbejdere, med stor og lang erfaring i branchen. Du kan som kunde trygt stole på, at vi altid lytter, lever os ind i din situation og tager ansvar for din virksomhed. I GREAT-IT er vi 15 medarbejdere, som hver især har mange års erfaringer. Vi ønsker, at du som kunde har fuld tillid til os, og sætter en ære i, at det er de samme konsulenter, du møder fra gang til gang.

Vi har lagt fokus på at skabe et unikt firma med høje kvalifikationer og et sundt arbejdsmiljø, hvor GREAT-IT ser det naturligt at tage ansvar for din virksomhed.

Vores uovertrufne brancheforståelse gør os særlige i forhold til alle andre IT-huse. Hvem vil ikke være en betydningsfuld kunde? Det ligger i vores DNA, at I kan blive netop det hos os.

GREAT-IT er en servicevirksomhed

Du skal betragte GREAT-IT, som en leverandør af serviceydelser tilknyttet IT-løsninger – ikke som en leverandør af produkter. Du kan altid stole på, at forretningskonsulenterne og de øvrige medarbejdere tager ansvar – også for din forretning. Medarbejdere hos GREAT-IT er vant til at agere proaktivt i alle situationer og dermed fokusere på din forretning og løsninger, som du får det størst mulige udbytte af – med mindst mulig forstyrrelse af den daglige forretning.

 

Vi fokuserer på en standardløsning

GREAT-IT anbefaler, at du får en ERP-løsning så tæt på standard som muligt. Vi oplever enkelte gange, at virksomheder ønsker specielle tilpasninger i løsningen, men en løsning tæt på standard er på længere sigt den bedste økonomiske investering for dig og din virksomhed. Med en standardløsning fremtidssikres din ERP-løsning, idet den hermed nemt kan løftes op til nye versioner. Hvis GREAT-IT har lavet en mængde tilpasninger i løsningen, bliver det vanskeligere for dig at få den opdateret. For at sikre den løsning, der er rigtig for dig, laver vi altid en kritisk gennemgang af dine ønsker. Dermed en beskrivelse af, hvordan de kan løftes i en standardløsning. Vi anvender en gennemprøvet implementeringsmodel, som bygger på vores egen erfaring og best practice.

Som kunde skal du høres

Som kunde hos GREAT-IT kan du forvente at møde et firma, hvor udenomssnak undgås og troværdighed er i højsædet. Det betyder f.eks., at vi har nogle klare budskaber til dig som kunde, om hvad du bør og kan forvente af dit ERP-system. Vi udfører løsningerne med et minimum af tilpasninger i systemet, så du er sikret, at dit system let kan opdateres og udvikles. Vi præsenterer dig desuden for mulighederne inden for dagens hardware-løsninger. Da GREAT-IT har en solid ballast af know-how, indlevelsesevne og erfaring, vil du gennem rådgivning få leveret et produkt, der understøtter dine strategier og mål, og som kvalitetsmæssigt er uden sidestykke.

Vores 4 kerneværdier

GREAT-IT - Kerneværdier

Læs også om: