Microsoft Dynamics C5

Vi er specialister i drift, vedligeholdelse og tilretninger af din Microsoft Dynamics C5

Selvom Microsoft desværre ikke længere vedligeholder Dynamics C5 2012 og de ældre versioner, betyder det ikke, at du behøver at bekoste et helt nyt ERP-system.

Vores mission i GREAT-IT er fortsat at sikre din installation og investeringer i bedst mulige omfang – uden at du er nødsaget til at skulle starte forfra.

Lad os hjælpe jer med at holde gang i jeres Dynamics C5, hvorom det er til produktion, handel, lagerstyring, logistik og/eller projektstyring.

Produktion, handel, lagerstyring, logistik og/eller projektstyring

Har du en ældre udgave af Microsoft Dynamics C5

Såfremt din virksomhed allerede har en ældre version af Microsoft Dynamics C5, kan du muligvis leve tvunget til at opgradere til nyeste version af Dynamics NAV, hvilket vil medføre ekstra omkostninger til en løsning, som du reelt muligvis ikke har behov for.

Vi har mange trofaste kunder, der fortsat benytter sig af en fremtidsikret Dynamics C5 2012 og ældre versioner, hvor vi stadig hjælper med support, vedligeholdelse, drift og vejledning.

Derfor- hvis du har en ældre Dynamics C5 version, så lad GREAT-IT hjælpe dig med at fremtidssikre din investering på bedst mulig måde – så du kan forsætte med dit eksisterende ERP-system.

Vores konsulenter har meget store erfaringer og kompetencer
indenfor Microsoft Dynamics C5 – og du kan leje din helt egen onsite!

Vi kan bla. hjælpe dig med daglig drift, udviklingsopgaver, integrationsopgaver.

Få styr på dine udvidelser og omkostninger med CustomLog

Står du med overvejelser om at udskifte din Microsoft Dynamics C5 til en nyere model, eller har systemet performanceproblemer?
Så kan du, med fordel, bruge G-IT CustomLog logger i netop din virksomhed.

G-IT CustomLog foretager en registrering hver gang en bruger anvender en tilretning. Derved vil det være muligt at få indsigt i hvilke dele af systemet, som bruges oftere end andre.

Dette kan være en fordel i forbindelse med oprydning af det nuværende system, eller hvis der ønskes en opgradering til en nyere version.


Læs også om: